Seminar

Sådan håndterer du de største udfordringer i CRM

Frederikskaj 4, 2450 København

Torsdag, 25. Nov. Kl. 09.00-11.00

DAGE
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

Hvad du får ud af at deltage

Mange virksomheder har for nyligt investeret store summer i CRM samt implementering, men de kæmper med at få sælgere til at bruge det. Hvordan sikrer ledelsen at sælgerne fuldt ud adopterer brugen af CRM?

På dette event blander vi en perfekt CRM-cocktail, hvor eksperten, leverandøren og salgsansvarlige fra kundesiden diskuterer dagsaktuelle udfordringer og løsninger. 

Men allerførst får vi noget empiri at stå på, når Andreas Holbak Espersen, Digitaliseringspolitisk Chef i Dansk Industri, præsenterer de vigtigste konklusioner fra organisationens nyeste rapport om CRM. 

Herfra stiller vi om til debatpanelet, hvor du kan møde: 

Jacques Soelberg, Direktør i Danmark og Norge hos Salesforce. Jacques’ mærkesag er at man som virksomhed har brug for et digitalt footprint på, for at se, hvor kunden er henne i købstrakten. “Du har nu en kritisk forbruger, der sidder i den anden ende, som er langt mere parat til at udfordre dig.”   

Per Østergaard, CRM-ekspert hos Efficiens og Ekstern Lektor på CBS. Per har for nylig udgivet bogen CRM 5.0 – De ustyrlige kunder i en digital tidsalder. Vi har erfaret, at ”nissen flytter med”. Altså, at der anvendes et analogt mindset på en digital platform. Dette gælder også, når der skal skabes kunde indsigter. Hvilke data anvendes og hvordan anvendes de?

Mogens Tirsgaard, Commercial Development B2B hos Circle K. Mogens har gennem hans karriere hos Ørsted, Coor og nu Circle K haft ansvaret for implementering og forankring af CRM. 

Glenn Rossen, Sales Director hos ComplyCloud. Glenn har stor erfaring med salg og implementering af teknologiprojekter og forandringsledelse. Hos ComplyCloud har man digitaliseret forretningen med digitale løsninger inden for marketing, salg og service som de seneste år har bidraget til en årlig vækst på 250%.

Martin Modéer, Consultant Manager hos Lime Technologies. Martin har 18 års erfaring med CRM implementering og vil bidrage med hans ekspertise og erfaringer fra succesfulde og mindre succesfulde implementeringer. 

 

Vi vil bl.a. kaste disse spørgsmål ind i debatten: 

Hvor ligger den største udfordring i CRM? 

Hvordan får vi sælgerne til at bruge CRM systemet? 

Hvordan sikrer vi ensartethed i måden, CRM-systemet bliver brugt på, så vi reelt kan bruge de data, vi samler op? 

Hvordan sørger vi for, at ikke bare nogen, men alle kundeinformationer lander i CRM, så vi forbliver fuldt operationelle, selv om en sælger skulle forlade virksomheden, og en anden skal tage over uden større overlevering?  

Moderator 

Sara Leander-Pehrson, CEO, Prezentor

Om arrangøren; Prezentor er en sales enablement platform der optimerer kundedialogen og automatiserer CRM indtastning. 

 

Program

08.30 – 09:00

09:00 – 09:30

09:30 – 09:45

09:45 – 10:00

10:00 – 11:00

Let morgenmad – croissanter, kaffe, te og juice

Sara Leander-Pehrson byder alle velkommen og byder alle velkommen og præsenterer resultater fra Prezentor’s seneste CRM analyse.

Dansk Industri’s nye analyse om digitalisering og CRM præsenteret af Andreas Holbak Espersen, Digitaliseringspolitisk Chef i DI

Pause

CRM adoptering paneldebat med Jacques Soelberg, Per Østergaard Jacobsen, Mogens Tirsgaard og Glenn Rossen. 

 

Speakers

Andreas Holbak Espersen, Digitaliseringspolitisk Chef i Dansk Industri

Andreas Holbak Espersen er Digitaliseringspolitisk Chef hos Dansk Industri og har hele hans karriere arbejdet med politisk kommunikation. Før han kom til DI, arbejdede han med digitalisering i Finansministeriet. Han vil præsentere Dansk Industri’s rapport om CRM, der bliver offentliggjort om få uger.

Jacques Soelberg

Jacques Soelberg, Direktør i Danmark og Norge hos Salesforce

Jacques Soelberg er Direktør i Danmark og Norge hos Salesforce i alt der vedrører salg, medarbejderudvikling, samt skabelse af high-performing teams på tværs af business units. Han har konsekvent leveret to-cifret vækst i de 12 år han nu har været hos Salesforce. Jacques har klare holdninger om hvad ledelsen i virksomheder bør gøre for at få succes med CRM og hvad medarbejderne bør gøre. 

Per Østergaard Jacobsen

Per Østergaard Jacobsen, CRM Ekspert hos Efficiens & Ekstern Lektor hos Copenhagen Business School

Direktør i konsulentvirksomheden Efficiens og ekstern lektor, Institut for Afsætningsøkonomi, CBS. Per har arbejdet med og skrevet 14 bøger om kunder, data, CRM, kunderelationer og loyalitetskoncepter i sin karriere og anses for en af de førende danske eksperter inden for feltet. Per skrev sin første bog om CRM i 1999 som blev solgt i + 50.000 eksemplarer og er aktuel med bogen ”CRM 5.0 – De ustyrlige kunder i en digital tidsalder” der udkom i 2020, som er en håndbog i at gøre det det rigtige rigtig i forhold til CRM konceptet.

Mogens Tirsgaard

Mogens Tirsgaard, Commercial Development B2B hos Circle K

Gennem de seneste 10 år har Mogens arbejde med Commercial Development, Product Management og Sales i henholdsvis Ørsted, Coor og Circle K. I forbindelse med hans roller har han både været ansvarlig for udrulning og brug af CRM. Derudover, har han drevet en række initiativer for at udvikle sales operations for at sikre bedre understøttelse af salg & service med afsæt i CRM. Herunder, også Sales Enablement systemer (bl.a. Prezentor), som en del af CRM og kundetilgang.

Glenn Rossen

Glenn Rossen, Sales Director hos ComplyCloud

Glenn Rossen står i spidsen for salgsafdelingen i ComplyCloud, en fremadstormende dansk SaaS-virksomhed, der digitaliserer og automatiserer virksomheders GDPR-drift. Glenn har gennem de sidste 25 år været salgsdirektør i større internationale virksomheder som Siemens og Telia og har været i management konsulent hos PA Consulting og Capgemini. Han har stor erfaring med salg og implementering af teknologiprojekter og forandringsledelse. Hos ComplyCloud har man digitaliseret forretningen med digitale løsninger inden for marketing, salg og service som de seneste år har bidraget til en årlig vækst på 250%.

Martin Modéer

Martin Modéer, Consultant Manager hos Lime Technologies

Martin Modéer fra Lime CRM deltager også som panelist. Martin har 18 års erfaring med CRM implementering og har tidligere været Head of Expert Services og Head of Consultants. Han vil bidrage med hans ekspertise og erfaringer fra succesfulde og mindre succesfulde implementeringer.

Moderator

Sara Leander-Pehrson

Sara Leander-Pehrson, CEO hos Prezentor

Sara Leander-Pehrson er CEO hos Prezentor, en sales enablement platform der optimerer kundedialogen og automatiserer CRM indtastning. Sara har en baggrund som management consultant og er født ind i en iværksætterfamilie, hvor hun altid har været omgivet af salg. Hun er en passioneret tilhænger af værdibaseret salg.

© 2014-2021 Prezentor Aps.